Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Talangens jätteblunder: Tvingades radera inlägg

Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: MATT WEST/BPI/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Brandon Williams var en av spelarna som firade fallet av Super League. 

Manchester United-backen var dock lite väl snabb när han skulle uttrycka sin glädje på Instagram – och i all hast la han upp en bild på Liverpool-fans. 

Ibland blir det fel när spelare i Premier League, med massiva följarskaror, ska posta inlägg i sociala medier. Och för lite drygt en vecka sedan fick Phil Fodens sociala medier-team en rejäl känga efter ett inlägg om Kylian Mbappé. Den här gången är det den unga backen Brandon Williams i Manchester United som hamnat i blåsväder i svallvågorna av omstridda och numera nedlagda Super League. 

I ren glädjeyra skickade nämligen 20-åringen ut en bild på Instagram med texten: ”Till er alla – vi alla är lika”. Vad bilden föreställde då? Jo, när Liverpool firade titeln i Champions League 2005. 

La upp en ny bild kort därpå 

Enligt Daily Mail insåg Brandon Williams snabbt sitt misstag och tog bort inlägget, men den hade redan hunnit få stor spridning och blev föremål för skadeglädje i hans kommentarsfält. Backen försökte dock reparera det hela med att lägga upp ett av Manchester Uniteds firande. 

Sen fallet av Super League, ett projekt som höll i knappt två dygn, har flera spelare visat uppskattning av sina respektive lags supportar då det var deras påtryckningar som gjorde att idén drogs tillbaka. Chelsea-fans protesterade exempelvis utanför Stamford Bridge inför måndagens match. 

Senare samma kväll stod det klart att samtliga tolv klubbar drar sig ur den pengastinna ligan som förblev en skrivbordsprodukt. 

https://www.instagram.com/p/CN52lgZB6ZT/