Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Talangen vill lämna – jagas av Barcelona

Angel Gomes.Foto: PAUL CURRIE/BPI/REX / PAUL CURRIE/BPI/REX REX
Ole Gunnar Solskjaer.Foto: ANDREW YATES / REUTERS BILDBYRÅN

Manchester United är på väg att tappa en guldklimp.

Enligt uppgifter i Portugal är Angel Gomes, 18, missnöjd efter ett uttalande från Ole-Gunnar Solskjaer – och vill lämna.

Han jagas nu av Barcelona.

Angel Gomes betraktas som ett jättelöfte på Old Trafford och han har fått speltid i två Premier League-matcher under säsongen.

Bland annat en kvart på planen när United åkte på en smått förnedrande förlust hemma mot redan nedflyttningsklara Cardiff City i sista omgången. Men efter matchen tonade Solskjaer ner Gomes framtid en smula.

Har utgående kontrakt

Portugisiska A Bola skriver att Solskjaer förklarat för Gomes att han inte anser att hans fysik håller för spel i Premier League riktigt än. Det uppges ha gjort talangen så förbannad att han nu överväger att lämna Old Trafford.

Och intresset är stort bland övriga storklubbar i Europa.

Enligt Daily Mail har PSG 18-åringen under lupp och Manchester Evening News rapporterar att även Barcelona överväger att försöka värva honom i sommar.

Gomes kontrakt med United går ut nästa sommar.