Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Svensken har inte gjort mycket fel”

Foto: MATT WEST/BPI/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: MIKE HEWITT/NMC/POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: MIKE HEWITT/NMC/POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Manchester United besegrade Brighton med 3-0. 

Efter matchen hyllades svenske Victor Nilsson Lindelöf i brittisk media. 

- Han har inte gjort mycket fel sedan säsongen startades om, skriver Manchester Evening News. 

Manchester United gick upp till en femte plats Premier League efter tisdagens seger mot Brighton. Målen gjordes av Mason Greenwood och Bruno Fernandes som får bäst betyg i brittisk media. De offensiva spelarna tilldelas båda en nia av Manchester Evening News

”Gjorde sitt bästa mål för United och visade sedan en enorm speluppfattning när han hittade Bruno Fernandes som gjorde 3-0”, skriver tidningen.  

Svensken Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen på sin mittbacksposition tillsammans med Harry Maguire, vilket ledde till bra betyg.  

Nära Chelsea

”Höll nollan och tillsammans med Harry Maguire och har inte gjort mycket fel sedan säsongen startade”, skriver Manchester Evening News som ger VNL en sjua. 

Daily Express gav honom en sexa. 

”Han spelintelligens banande vägen för Greenwoods öppningsmål och den svenske landslagsmannen var lugn och fin”, skriver tidningen. 

Daily Mirror hyllade VNL:s offensiva förmåga: 

”Den svenska mittbacken hade tid och utrymme att driva bollen framåt och starta anfall”, skriver tidningen som gav svensken en sjua i betyg. 

På lördag väntar Bournemouth för Manchester United som har två poäng upp till Chelsea på en fjärde plats. Londonklubben har dock en mindre match spelad.