Zlatan hade varit en enorm värvning för LA Galaxy. Foto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURESZlatan hade varit en enorm värvning för LA Galaxy. Foto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Zlatan hade varit en enorm värvning för LA Galaxy.  Foto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Comebacken efter knäskadan blev inte som det var tänkt. Foto: SIMON STACPOOLE / SIMON STACPOOLE / OFFSIDE/IBL OFFSIDE SPORTS PHOTOComebacken efter knäskadan blev inte som det var tänkt. Foto: SIMON STACPOOLE / SIMON STACPOOLE / OFFSIDE/IBL OFFSIDE SPORTS PHOTO
Comebacken efter knäskadan blev inte som det var tänkt.  Foto: SIMON STACPOOLE / SIMON STACPOOLE / OFFSIDE/IBL OFFSIDE SPORTS PHOTO

Svaret om Zlatan: ”Vore inte schysst”

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic har varit på gång till Los Angeles Galaxy under den senaste tiden. Klubben själva vill dock inte säga varken bu eller bä.
  – Vi kan inte bekräfta det. Det vore inte schysst eftersom han är kontrakterad av en annan klubb, säger Galaxys president Chris Klein till mlssoccer.com. 

Under den senaste tiden har Zlatan Ibrahimovic allt mer ryktats flytta till USA och Los Angeles Galaxy. För en vecka sedan skrev ESPN att en övergång närmar sig samtidigt som franska L'Equipe har haft uppgifter om att Zlatan skrev på redan för en månad sen.
  Zlatan har kontrakt med Manchester United fram till sommaren men kan komma att lämna klubben tidigare eftersom MLS transferfönster är öppet.
  LA Galaxys president Chris Klein intervjuas av mlssoccer om situationen men presidenten är förtagen i sina svar.
  – Vi är ingenstans. Vi vill inte kommentera det, säger Klein. 

"Han är en stor spelare"

Klein vill inte heller kommentera om det diskuteras ett kontrakt med svensken.
  – Vi kan inte bekräfta det. Det vore inte schysst eftersom han är kontrakterad av en annan klubb.
  Sigi Schmid är Galaxys tränare. Så här svarar han på ryktena om Zlatan ibrahimovics potentiella övergång till MLS-klubben.
  – Händer det så händer det, och när det händer kan vi börja tänka på det. Just nu handlar det om att förbereda gruppen som jag har för att vinna matcher, säger Schmid.
  – Han är en stor spelare. Stora spelare har inverkan på ditt lag, såväl när det handlar om Zlatan, Messi eller Neymar - sådana killar har en inverkan på ditt lag. Det är klart att han har varit en framgångsrik spelare som har vunnit titlar överallt där han har varit. Men innan det händer kommer jag inte att fundera över det. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag