Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Svaret om Zlatan: ”Vore inte schysst”

Zlatan hade varit en enorm värvning för LA Galaxy. Foto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Comebacken efter knäskadan blev inte som det var tänkt. Foto: SIMON STACPOOLE / SIMON STACPOOLE / OFFSIDE/IBL OFFSIDE SPORTS PHOTO

Zlatan Ibrahimovic har varit på gång till Los Angeles Galaxy under den senaste tiden. Klubben själva vill dock inte säga varken bu eller bä.
  – Vi kan inte bekräfta det. Det vore inte schysst eftersom han är kontrakterad av en annan klubb, säger Galaxys president Chris Klein till mlssoccer.com. 

Under den senaste tiden har Zlatan Ibrahimovic allt mer ryktats flytta till USA och Los Angeles Galaxy. För en vecka sedan skrev ESPN att en övergång närmar sig samtidigt som franska L'Equipe har haft uppgifter om att Zlatan skrev på redan för en månad sen.
  Zlatan har kontrakt med Manchester United fram till sommaren men kan komma att lämna klubben tidigare eftersom MLS transferfönster är öppet.
  LA Galaxys president Chris Klein intervjuas av mlssoccer om situationen men presidenten är förtagen i sina svar.
  – Vi är ingenstans. Vi vill inte kommentera det, säger Klein. 

"Han är en stor spelare"

Klein vill inte heller kommentera om det diskuteras ett kontrakt med svensken.
  – Vi kan inte bekräfta det. Det vore inte schysst eftersom han är kontrakterad av en annan klubb.
  Sigi Schmid är Galaxys tränare. Så här svarar han på ryktena om Zlatan ibrahimovics potentiella övergång till MLS-klubben.
  – Händer det så händer det, och när det händer kan vi börja tänka på det. Just nu handlar det om att förbereda gruppen som jag har för att vinna matcher, säger Schmid.
  – Han är en stor spelare. Stora spelare har inverkan på ditt lag, såväl när det handlar om Zlatan, Messi eller Neymar - sådana killar har en inverkan på ditt lag. Det är klart att han har varit en framgångsrik spelare som har vunnit titlar överallt där han har varit. Men innan det händer kommer jag inte att fundera över det. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!