Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Svaret efter krismötet – nya planen för Pogba

Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES
Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES

Paul Pogba och Manchester United har genomgått en minikris de senaste månaderna.

Men nu ska parterna ha kommit till en gemensam överenskommelse, rapporterar Daily Mirror.  

Ryktena om att Paul Pogba var missnöjd med José Mourinho fick fart på allvar i våras. Då hävdade Pep Guardiola att han hade blivit approcherad av Pogbas agent Mino Raiola, som bett honom att köpa fransmannen från United. Kort därpå skrevs det i engelsk press att en konflikt utbrutit mellan klubbens största fixnamn och dess tränare. 

Efter ligapremiären mot Leicester kunde man ana att spänningen levt vidare när Pogbas frågades om han är "lycklig" i United. 

– Det finns saker jag inte kan säga, för då kommer jag att få böter, sa Pogba då. 

Pogbas framtid löst

Enligt Daily Telegraphs fotbollschef Sam Wallace blev Mourinho arg för att Pogba inte vädrade sitt missnöje ansikte mot ansikte med honom. Samtidigt skrev den spanska pressen att Barcelona gjorde sig redo att lägga ett miljardbud för att få loss Pogba från England. 

Nu rapporterar Daily Mirror att spelar och klubb haft ett krismöte där man kommit överens om en plan kring den närmast kommande framtiden. I den ingår det att Pogba inte kommer att försöka tvinga fram en flytt i januaris transferfönster. 

Nu kan han som tidigast lämna klubben i sommar. Det understryks i samma artikel att Pogba och Mourinho fortfarande "har problem", men att de kommit överens om att försöka samarbeta för att få pli på Uniteds säsong. 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!