Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svaret efter bråken: ”Skapa inte problem”

Foto: CARL RECINE / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: CARL RECINE / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: Kanal 9
Foto: ALASTAIR GRANT / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: OLI SCARFF / AP TT NYHETSBYRÅN

Diskussioner med lagkamrater, tjafs med Victor Nilsson Lindelöf och besvikelse över Ole Gunnars Solskjaers beslut att byta ut honom. 

Nu ryter Manchester Uniteds Bruno Fernandes ifrån om bråkspekulationerna.

– Använd inte mitt, mina lagkamraters eller min tränares namn för att skapa problem i klubben, säger Fernandes i portugisiska A Bola.  

Uppgifter om att det har skurit sig rejält mellan Bruno Fernandes och Ole Gunnar Solskjaer tog fart efter att portugisen byttes ut i halvtid efter Uniteds kollaps mot Tottenham. Londonklubben vann med smått absurda 6–1 och Fernandes uppgavs vara ljudligt kritisk mot både Solskjaer och hans taktiska upplägg. 

Nu slår Fernandes ifrån sig – i en intervju med portugisiska A Bola berättar mittfältaren om hur allt blivit både uppblåst och taget ur sitt sammanhang. 

”Använd inte mitt namn”

– Han (Solskjaer) förklarade bytet med att matchen ändå var över och att vi hade många viktiga matcher framför oss. Det förstod jag – visst var jag besviken, men sa ingenting som skulle kunna skada gruppen på något sätt, berättar Bruno Fernandes och tillägger: 

– Först var det rubriker om diskussioner med lagkamrater, när det inte fick mer uppmärksamhet tog man upp en enskild diskussion (ordväxlingen med Victor Lindelöf i Europa League–finalen), och när inte heller det flög blev det rubriker om Solskjaers byte. Ingenting av det som skrivits eller sagts stämmer, jag tror bara att det är ett sätt att försöka underminera gruppen.

Bruno Fernandes har också ett tydligt budskap till dem som tvivlar på Manchester Uniteds kvalitet.

– Hela laget är redo att visa vad vi kan i nästa match. Använd inte mitt, mina lagkamraters eller min tränares namn för att skapa problem i Manchester United.