Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nollade Liverpool – och drömmer om landslaget

Karl Darlow gör en reflexräddning och räddar poäng för Newcastle.
Foto: Viaplay
Mohamed Salah.
Foto: OWEN HUMPHREYS / AP TT NYHETSBYRÅN

Liverpool tappade poäng igen.

Bortamatchen mot Newcastle slutade mållöst och målvakten Karl Darlow berättar om sina landslagsdrömmar efter att ha nollat Liverpool.

– Jag måste bara fortsätta göra det jag gör och förhoppningsvis händer det, säger Darlow.

Det saknades inte chanser för något av lagen men varken Newcastle eller Liverpool lyckades göra mål på St James' Park under onsdagskvällen.

Karl Darlow i Newcastles mål räddade ett friläge från Mohamed Salah och Liverpool var nästan så nära man kunde komma i den 81:a minuten när Sadio Mané stötte bollen mot ett öppet mål men Fabian Schär kastade sig fram och räddade bollen på mållinjen.

Matchens sista riktigt heta chans kom i den 88:e minuten när Firmino nickade på hörna från nära håll men Karl Darlow i målet gjorde en bra räddning och matchen slutade 0-0.

– Jag är nöjd med en hållen nolla och en poäng här hemma. Vi har kommit tillbaka från en tuff match mot Manchester City så vi är glada över att få en poäng, säger Karl Darlow till BBC efter matchen.

Liverpool tappade poäng mot Newcastle

Målvakten kommenterar också de rykten som placerar honom i det engelska landslaget.

– Det vore löjligt av mig att inte erkänna att jag är medveten om det, jag vet vad som händer och förhoppningsvis kan jag bara fortsätta prestera bra och det kan nog se till att jag är med och konkurrerar. Jag måste bara fortsätta göra det jag gör och förhoppningsvis händer det, säger Darlow.

Resultatet innebär att Liverpools serieledning nu bara är med tre poängs marginal ner till Manchester United efter två oavgjorda matcher i rad. Manchester United har dessutom en match mindre spelad.

Glädjande för Liverpool trots poängtappet var att Thiago Alcântara gjorde comeback. Spanjoren hade inte spelat sedan han skadade sig i derbyt mot Everton i mitten av oktober.