Sunderland vill behålla Sebastian Larsson

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Francisco Seco

Sunderland vill behålla Sebastian Larsson.

Landslagsmannens huvudspår är också att stanna i England.

Besked kan komma snart.

– Vi vill ha det klart före VM, säger agenten Per Jonsson till SportExpressen.se.

Han var med och höll laget kvar i Premier League, men nu kan Sebastian Larsson vara på väg bort från Sunderland. 28-åringen är Bosman och det finns intresse. Bland annat sägs FA-cupfinalisterna Hull vara ute efter Larsson.

– Det finns så klart ett huvudspår. Sebastian älskar England och har alltid gjort. Han har inte velat flytta därifrån tidigare, säger agenten Per Jonsson och antyder att det alltså blir Premier League även i fortsättningen trots tal om klubbar som de turkiska jättarna Fenerbahce och Galatasaray bland annat.

Inget Napoli

Enligt engelska The Northern Echo visar nu dessutom italienska Napoli, som slutade trea i Serie A, intresse för svensken.

– Det påstås så mycket. Det finns ingen sanning i det. De har säkert varit och tittat på honom, men klubbar tittar på spelare hela tiden. Jag känner i alla fall inte till det och jag tycker nog att vi borde ha hört något, säger Per Jonsson.

Klart före VM

Enligt samma engelska tidning vill Sunderland behålla Sebastian Larsson.

– Ja, det kan jag väl säga att det stämmer. De har indikerat det och vi får se vad de kommer tillbaka med, säger Jonsson och fortsätter:

– Vi vill ha det klart med hans framtid relativt snart. Gärna före VM om det går.