Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Succétränarens svar – efter heta ryktena

Foto: MAGI HAROUN/REX / MAGI HAROUN/REX/IBL REX FEATURES
Foto: CRAIG DOYLE/PROSPORTS/REX / CRAIG DOYLE/PROSPORTS/REX/IBL REX FEATURES

Ole Gunnar Solskjaer gör succé som tillfällig tränarlösning i Manchester United.

Samtidigt ryktas det om att Mauricio Pochettino är favorit att ta över jobbet.

– Han kopplas till United av en anledning, säger norrmannen enligt The Telegraph. 

I mitten av december meddelade Manchester United att man sparkat José Mourinho. Detta trots att man nyligen skrivit ett nytt avtal med den portugisiske tränaren.

Klubbikonen Ole Gunnar Solskjaer kallades in som tillfällig ersättare och norrmannen, som de senaste åren har tränat Molde, har sannerligen fått en succéstart på sin återkomst till klubben. Ett pånyttfött Manchester United har vunnit fyra raka ligamatcher under sin nye tränare. 

Dessutom: Storstjärnan Paul Pogba, som låg i en infekterad konflikt med Mourinho, har hittat tillbaka till forna stordagars form och laget har gjort hela fyra mål på fyra matcher.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 

 

Solskjaer om Pochettino: ”Väldigt bra”

Men efter segrar mot Cardiff, Huddersfield, Bournemouth och Newcastle kommer nu det man i England kallar för det första riktigt stora testet.

Tottenham borta på söndag.

 

Tottenhams tränare Mauricio Pochettino har pekats ut som favorit att ta över Manchester United. Foto: EDDIE KEOGH / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN

 

Laget som leds av Mauricio Pochettino – tränaren som pekas ut som huvudkandidat att snuva Ole Gunnar Solskjaer på drömjobbet i Manchester. Och den norske 45-åringen har bara gott att säga om den argentinske tränaren.

– Han har gjort ett väldigt bra jobb i Tottenham och det finns en anledning till att han kopplas ihop med Manchester United. Men det är inte mitt jobb att värdera tränare. Mitt fokus ligger på mig och mitt lag, säger Solskjaer enligt The Telegraph. 

 

Se fler höjdpunkter på viafree.se – och matcherna LIVE eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se