Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stort drama i botten när Villa hängde kvar

Foto: JUSTIN SETTERFIELD/NMC/POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: JULIAN FINNEY / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: CLIVE BRUNSKILL / AP TT NYHETSBYRÅN

Det krävdes jättedrama. 

Nu är det klart vilka som åker ur Premier League. 

Norwich får sällskap av Watford och Bournemouth till Championship. 

Det vankades en sista omgång i Premier League under söndagen. På förhand stod mycket på spel i kampen om överlevnad och Europaplatserna. 

Efter 90 minuter stod det klart. 

Watford, som tidigt låg under med 3-0 mot Arsenal men hämtade upp till 3-2, åker ur. Detta efter att ha valt att sparka tränaren Nigel Pearson när det endast två omgångar återstod. 

Graelish inblandad i allt

Bournemouth gjorde allt de kunde och bortaslog Everton med 3-1, men det räckte inte till ett nytt kontrakt och därmed spelar Eddie Howes mannar i Championship säsongen 2020/21. 

Aston Villa, som var länge uträknad, stannar alltså kvar i Englands finrum. Detta efter att ha klarat 1-1 mot West Ham. Jack Graelish, som ryktas vara på väg bort stod i händelsernas centrum när han först gav Villa ledningen. Men med ett par minuter kvar av matchen styrde han bollen olyckligt i sitt eget mål. 

Under fredagen stod det också klart att Premier League säsongen 2020/21 kommer att dra i gång den 12 september.