Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stormade ut: ”Det var otroliga scener”

Foto: JASON CAIRNDUFF / BILDBYRÅN REUTERS
Foto: PAUL CURRIE/BPI/REX / PAUL CURRIE/BPI/REX/IBL REX FEATURES

Ashley Young, 34, kan i dagarna bli helt klar för Inter.

Tiden i Manchester United går mot sitt slut - och nu uppdagas en tredje ”sanning” om hur den sista stormiga veckan sett ut.

”Det var otroliga scener på Manchester Uniteds träningsanläggning”, skriver The Sun.

Ashley Young ska ha vägrat spela Manchester Uniteds match mot Norwich förra helgen för att tvinga fram en flytt till Inter, skrev italienske sillynestorn Gianluca Di Marzio tidigare i veckan.

Ole Gunnar Solskjaer menade dock att veteranen inte var i speldugligt skick och att det var därför han inte fanns med i truppen mot PL-jumbon.

Men det finns även en tredje ”sanning” om Ashley Young-såpan. Den lanseras nu av The Sun.

Ashley Young klev av Uniteds träning

Enligt tidningen klev Young av Manchester Uniteds träning förra fredagen i syfte att få till en flytt till Inter. 

”Det var otroliga scener på träningsanläggningen”, rapporterar The Sun som skriver att Young i stället gick ut i gymmet för att köra på egen hand.

Ole Gunnar Solskjaer valde därför, enligt tidningen, att straffa med att peta 34-åringen i såväl matchtruppen mot Norwich som i FA-cupmatchen mot Wolverhampton i onsdags. 

Ashley Young flyttar till Inter för 22 miljoner

Ashley Young uppges i dag genomgå sin läkarundersökning i Milano som ett sista steg i flytten till Inter. Klubbarna ska vara överens om en övergångssumma på 22 miljoner kronor.

Ashley Young är inne på sin nionde säsong i Manchester United, men har fått begränsat med speltid då Aaron Wan-Bissaka och Luke Shaw nästan alltid går före när Ole Gunnar Solskjaer plockar ut sin startelva. Nu blir han i stället lagkamrat med tidigare United-kompisar i Alexis Sanchez och Romelu Lukaku. 

Sedan tidigare har det kommit uppgifter om att Harry Maguire blir ny lagkapten i Manchester United efter Ashley Young. Victor Nilsson Lindelöf får därmed nobben, trots att han lanserats som en kandidat.

Håller du med? Är det här det vackraste du har sett i PL i år?