Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Storbråk om Sané – kan tvingas stanna

Foto: NORBERT SCHMIDT / IMAGO IMAGES / NORBERT SCHMIDT WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Leroy Sané uppges vara överens med Bayern München om ett femårskontrakt. 

Men den tyska klubbens första bud på Sané ses som en förolämpning av Manchester City som enligt SportWitness nu hotar med att tvinga kvar Sané ett år till i klubben. 

Leroy Sané har sedan övergången från Schalke 04 till Manchester City varit en av klubbens vassaste anfallsvapen. Men under en längre tid nu har det spekulerats i att den unge tysken inte trivs i klubben och vill flytta. Redan förra sommaren ryktades det om att Bayern München var intresserad, men en korsbandsskada satte stopp för en affär då. 

Den ska i stället vara klar nu. I alla fall mellan Bayern och Sané. Enligt Bild är parterna överens om ett femårskontrakt, men Bayern måste komma överens med City. 

Där ser det inte så ljust ut. 

Storbråket mellan City och Bayern över Sané

Sané har bara ett år kvar på sitt kontrakt och vill därför försöka locka till sig Sané väldigt billigt (med fotbollsmått mätt). 

Enligt flera källor ska Bayern ha erbjudit City 400 miljoner kronor, vilket City enligt sajten SportWitness ser som en direkt förolämpning. 

City och Bayerns relation har varit ansträngd ett tag, på grund av deras jakt på Sané och City ska se det här budet som den senaste ”attacken” i en rad av många. 

Därför ska City nu vara berett att låta Sané sitta av sitt sista år på kontraktet och låta honom gå gratis sommaren 2021, snarare än att sälja för underpris nu.