Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnparets fruktansvärda upptäckt om sitt drömhus

Foto: STELLA PICTURES BACKGRID UK
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Victor och Maja Nilsson Lindelöf trodde att de hade hittat sitt drömhus.

Då prövade stjärnparet att googla sin potentiella nya adress – och gjorde ett makabert fynd. 

Victor och Maja Nilsson Lindelöf har varit på jakt efter ett nytt hus under hela 2018. Paret, som bott i Manchester sedan Nilsson Lindelöf skrev på för United sommaren 2017, har dock än så länge inte hittat rätt.

I senaste avsnittet av Livet på läktaren, podcasten som Maja Nilsson Lindelöf driver tillsammans med vännen Sanna Dahlström, berättas det om ett skräckexempel av det bokstavliga slaget. 


FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 


Nilsson Lindelöf jagar hus

Maja Nilsson Lindelöf fick ett husförslag från en kontaktperson inom Manchester United. Men förslaget kom med en asterisk. 

– Han sa: "Någon har dött i huset. Jag tänkte att du ville veta det”. Men jag tänkte att det kan ha varit någon tant som dött i sömnen. Det kanske bara känns mysigt. Huset är så perfekt. Jag vill se huset, säger Maja Nilsson Lindelöf i podcasten. 

Foto: Instagram.

Det började göras planer för en visning när Maja Nilsson Lindelöf beslutade sig för att googla adressen för att få veta mer om själva bygget. Snabbt blev hon varse om husets blodiga historia. 

”Blev illa berörd”

Huset, som ligger i den rika Manchester-förorten Cheshire, blev 2008 skådeplats för ett brutalt mord. Advokaten Christopher Lumsden högg sin hustru till döds med en kniv efter att fått höra att hon har varit otrogen mot honom. Sedan dess har huset, som till det yttre ser ut som ett slags minislott av viktoriansk modell, inte bebotts på tio år. 2011 beskrev Daily Mail bostaden som "herrgården ingen vill köpa". Huset värderades då till ungefär 20 miljoner kronor. 


LÄS MER: Därför sprack ”VNL” sista minuten-flytt från United 

LÄS MER: Alla övergångar i Premier League inför säsongen 2018/2019 


Och för familjen Nilsson Lindelöf innebar den makabra upptäckten slutet för tankarna på att bo där. 

– Jag hade mardrömmar hela natten. Jag var nära att flytta in i ett mördarhus, säger Maja Nilsson Lindelöf. 

– Jag tror inte du förstår hur illa berörd jag blev. 

Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

”Det vägrar försvinna”

Daily Mail talade 2011 med en person som bodde i området och som betonade att huset verkar omöjligt att sälja.

– Hur underbart huset än är, så dog en kvinna en fruktansvärd död där inne och det verkar som att ärren från vad som hände vägrar försvinna, sa personen i fråga då. 

Skulle du kunna flytta in i ett hus som någon dött i?