Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sterlings första ord efter bråket med lagkamraten

Foto: DARREN STAPLES VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/SPORTIMAGE WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN

Raheem Sterling petades ur Englands trupp efter ett bråk med lagkamraten Joe Gomez.

Nu uttalar sig City-stjärnan om händelsen.

”Jag och Joe har rett ut saker och har gått vidare”, skriver han på Instagram

På söndagen drabbade storlagen Liverpool och Manchester City samman i en match som vanns av Liverpool med 3–1. Det innebär att laget just nu har ett jätteövertag i Premier League-tabellen.

Under slutet av matchen så rök Raheem Sterling och Joe Gomez ihop. Det bråket har enligt Daily Mail fortsatt på Englands landslagssamling.

Liverpoolbacken uppges ha börjat lekfullt håna Sterling över söndagens resultat och deras konflikt, vilket sedan eskalerade. Till slut blev bråket fysiskt och chockade lagkamrater fick försöka sära på spelarna.

Sterling petas

Konflikten sker kort innan Englands EM-öde ska avgöras i matcher mot Montenegro och Kosovo, där de behöver ta en poäng av sex möjliga. 

Nu bekräftar engelska förbundet, FA, att en händelse har skett under landslagssamlingen. Raheem Sterling kommer inte få delta i matchen mot Montenegro.

– En av de största utmaningarna och styrkorna för oss är att vi har varit är att vi har kunnat separera klubbrivalitet från landslaget. Tyvärr så var känslorna från gårdagens match fortfarande närvarande, säger förbundskapten Gareth Southgate till FA.

Nu uttalar sig Raheem Sterling.

”Först och främst så vet alla vad den matchen betyder för mig!”, skriver han i ett inlägg på Instagram. 

”Jag och och Joe och har haft en diskussion, vi har rett ut saker och har gått vidare. Vi håller på med en sport med mycket känslor och jag är man nog att erkänna när känslorna tar överhand för mig. Vi håller på med den här sporten på grund av vår kärlek till den. Jag och Joe Gomez är okej med varandra, vi förstår båda två att det var en 5-10 sekunders händelse, att det som har hänt har hänt och nu blickar vi framåt och ska inte göra större sak av det än vad det är. Låt oss nu fokusera på torsdagens match”.

EM-kvalmatcherna spelas på torsdag och söndag.

https://www.instagram.com/p/B4vs0UiAJCv/

Ur ”Sportklubben”: Här är de hetaste situationerna från veckan som gick

Henrik Strömblad tar ut sina snackisar i ”Sportklubben”