Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans otroliga gåva efter att ha lämnat City

Foto: XAVIER BONILLA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK / XAVIER BONILLA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PETER POWELL / STELLA PICTURES / PA

Sergio Agüero, 33, ville tacka alla i ledarstaben för sin tid i Manchester City. 

Anfallaren köpte lyxklockor för hundratusentalskronor, enligt The Athletic.  

Dessutom vann en City-medarbetare Agüeros bil – en Range Rover Evoque. 

Sergio Agüero är en ikon i Manchester City. Stjärnanfallaren har vunnit fyra Premier League-titlar med City och spelade Champions League-final så sent som för ett par dagar sedan. Agüero är dessutom klubbens bäste målgörare genom tiderna. 

Men efter drygt tio år valde 33-åringen att lämna storklubben och skriva på för Barcelona.

Lottade ut sin dyra bil 

Nu framkommer det nya detaljer kring Sergio Agüeros sista tid i klubben. Den 33-årige anfallaren ville tacka alla i ledarstaben runtomkring Citys a-lag. Det handlar om ungefär 60 personer som jobbar i köket, är massörer, materialare eller fotbollsledare. 

Agüero valde att köpa presenter till samtliga – dyra sådana. Personalen fick nämligen välja mellan två lyxklockor, enligt The Athletic. En Hublot (värde upp till 93 000 kr) eller Tag Heuer (värde upp till 12 000 kr). 

Den forne City-anfallaren nöjde sig inte där. 

Personalen deltog dessutom i en lottdragning om Agüeros bil – en Range Rover Evoque. En glad materialförvaltare vann monsterbilen.