Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans kritik mot Manchester United

Foto: TGSPHOTO/REX/SHUTTERSTOCK / TGSPHOTO/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

Ander Herrera lämnade Mancester United för PSG. 

Nu riktar mittfältaren viss kritik mot sin förra klubb. 

– I bland kändes det som att fotboll inte var det viktigaste, säger Herrera enligt ESPN.  

Den spanske stjärnan lämnade Manchester United i våras, efter fem år klubben. United ska ha erbjudit Herrera en rejäl löneökning för att få honom att stanna, men enligt Manchester Evening News reporter Samuel Luckhurst saknade mittfältaren motivation för att fortsätta. 

I stället gick Herrera till PSG – och nu ger han en liten förklaring till vad Luckhurst antydde i våras. 

– Jag var väldigt glad i den klubben, och jag är väldigt tacksam för supportrarna. Men i bland kändes det som att fotboll inte var det viktigaste i klubben, säger Herrera till So Foot enligt ESPN

Ander Herrera om PSG

– Jag ska inte säga att det var så. Det kommer inte komma ur min mun. Jag vet inte, men fotboll var inte det viktigaste i Manchester United. Jag vill inte jämföra. Allt jag vet är att här och nu känns det som att jag andas fotboll på alla sätt, och jag gillar det. 

Herrera vill också slå hål på myten att PSG skulle vara mer glamorös än andra klubbar. 

– Vi svettas, vi tränar och vi jobbar. När jag kommer till träningsanläggningen så är sjukgymnasten, fotläkaren och fystränaren redan där. Fotboll, fotboll, fotboll!