Stjärnan skadad – chans för ”Vigge”

Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN
Foto: MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK / MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PRESSINPHOTO VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/PRESSINPHOTO WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: MARCO BETORELLO / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO/SIPA USA SIPA USA
Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
1 / 7

Harry Maguire fanns redan på skadelistan.

I går kväll kom nästa smäll för Manchester United.

Raphaël Varane, 28, utgick skadad i Nations League-finalen mot Spanien och är ett frågetecken inför lördagens ligamatch mot Leicester.

Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer har en del att fundera på inför bortamatchen mot Leicester på lördag. Lagets båda mittbacksstjärnor, Harry Maguire och Raphaël Varane, är tveksamma till spel. 

Engelsmannen fanns på skadelistan sedan tidigare och i söndagskvällens Nations League-final, som Frankrike vann, kom nästa bakslag. Strax före halvtid satte sig Varane ner i gräset, höll sig för ena benet och lagläkaren signalerade snabbt för byte.

Speltid för Nilsson Lindelöf

Norrmannen kan tvingas till stora förändringar i backlinjen och skadorna ökar Victor Nilsson Lindelöfs chanser att starta på King Power Stadium. Även Eric Bailly, som har fått skralt med speltid hittills, väntas få chansen om Maguire och Varane inte kan spela.

Försvarsproblemen kommer extremt olägligt för United.

Laget har ett tufft spelschema de kommande veckorna. 

Flera toppmatcher väntar

Efter bortafajten mot Leicester står i tur och ordning Liverpool, Tottenham och Manchester City på spelschemat i Premier League. Dessutom: Atalanta hemma och borta i Champions League. Allt på mindre än en månad.