Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan rånad i sitt hem – under knivhot

Efter knivrånet mot Tottenhams Dele Alli varnar säkerhetsexperten Alex Bomberg för en våldsammare trend som kan få tragiska följder.
Alli firar för SpursFoto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅN
Dele Alli under karantänenFoto: INSTAGRAM
Foto: CARL RECINE / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN

Dele Alli har blivit rånad i sitt hem. 

Enligt Daily Mail tog sig två män in i huset och hotade Tottenham-stjärnan och hans familj med kniv medan de snodde åt sig juveler och klockor. 

Alli ska ha blivit slagen i ansiktet, men inte blivit allvarligt skadad. 

Daily Mail skriver att Premier League-stjärnan under coronakrisen isolerat sig i sitt hem i norra London tillsammans med sin bror, deras båda respektive och en barndomsvän. 

Under natten till onsdagen bröts karantänen av två främmande män – men brottet mot virusrestriktionerna var inte det värsta de gjorde sig skyldiga till. 

Dele Alli rånad i sitt hem i London

Dele Alli ska ha hotats med kniv och fått ett slag i ansiktet, samtidigt som han rånades på bland annat värdefulla klockor och juveler. Alli ska fått en mindre skada i ansiktet efter slaget, men ska inte ha behövt uppsöka sjukhus. Tottenham Hotspurs-mittfältaren är, liksom de övriga fyra som bor hemma hos honom, enligt Daily Mail skadad efter händelsen. 

Film från övervakningskameror ska ha lämnats över till polisen, som inlett en utredning av knivrånet. Rånarna ska ha hunnit fly när polisen kallades till platsen klockan 00:35. 

Polisen ska ännu inte ha gripit några misstänkta, enligt en talesperson som Daily Mail varit i kontakt med.