Foto: YURI KOCHETKOV / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: YURI KOCHETKOV / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: YURI KOCHETKOV / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÃÖNFoto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÃÖN
 Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÃÖN

Stjärnan kollapsade under match – fördes till sjukhus

Publicerad

Den argentinske fotbollsspelaren Sergio Agüero kollapsade i omklädningsrummet under en vänskapsmatch mot Nigeria, rapporterar Varsky Sports.

Han är förd till sjukhus för kontroll.

På tisdag eftermiddag möttes Argentina och Nigeria i en vänskapsmatch på Krasnodar stadium i Ryssland.

Nu kommer det uppgifter från Varsky Sports som säger att argentinske Manchester City-spelaren Sergio Agüero kollapsade i omklädningsrummet i halvtid.

Han fördes till sjukhus för en rutinkontroll efter kollapsen enligt argentinska fotbollsförbundet.

Agüero var målskytt i första halvlek och Argentina ledde matchen med 2-1. I andra halvlek ersattes han av Dario Benedetto. Till slut förlorade de i stället med 4-2.

Med målet som var det 36:e i landslagströjan gick han upp på en tredjeplats i tabellen över de som gjort flest mål för Argentina någonsin.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag