Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnan kastar ut exet och dottern

John Stones Foto: ALASTAIR GRANT / AP TT NYHETSBYRÅN
Millie Savage Foto: Twitter

Det har skakat fotbollsmässigt kring John Stones. 

Nu uppmärksammas även Manchester City-backen för händelser i hans privatliv. 

Den engelske fotbollsstjärnan John Stones och hade varit tillsammans med sin Milie Savage sedan barndomen. Men runt jul förra året tog relationen slut. 

– Vi är fullständigt förkrossade. John var som ytterligare en son för oss, sa Millie Savages mamma Mandy då

Manchester City-stjärnan flyttade hastigt ut ur parets lyxvilla i Chesire där de bodde tillsammans med sin ettåriga dotter. 

Nu skriver The Sun att Stones vill flytta tillbaka till 50-miljonershuset med nya kärleken Olivia Naylor och att Savage och dottern nu ”tvingas ut på gatan”. 

– Hon förstår inte varför han agerar så grymt. Hon är extremt ledsen, hon har inte gjort något fel men det är ändå hennes liv som vänds upp och ned, säger en källa till The Sun. 

Kort efter uppbrottet i vintras ska Stones ha inlett en laserbehandling för att ta bort en tatuering med Millies namn. 

John Stones hade tuff avslutning på säsongen

John Stones avslutade säsongen genom att bland annat fira Premier League-titeln tillsammans med Manchester City, men hade trots det troligtvis kunna vara något mer nöjd med sina individuella insatser. Stones var inte alltid ett förstaval i Pep Guardiolas backlinje, och startade endast två av Citys sju avslutande ligamatcher. Det har ryktats att han är på väg bort från klubben – något som dock Guardiola förnekat. 

25-åringen stod för två uppmärksammade missar i Englands förlust mot Nederländerna i Nations League-semifinalen i början av juni. 

– Hans nästa match i en Englandströja behöver vara när han spelat lite fler matcher och känner att han är på en bra plats med lite mer självförtroende, sa förbundskaptenen Gareth Southgate då.