Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnan kan säljas – tre klubbar pekas ut

Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN

Ole Gunnar Solskjaers United uppges ha tre miljarder kronor att spendera på värvningar i sommar.

Samtidigt ryktas ett flertal spelare vara på väg bort från klubben – och enligt The Telegraph är klubben nu beredda att lyssna på bud på anfallsstjärnan Romelu Lukaku.

Efter en fiaskostart på årets säsong ska Manchester United bygga om truppen i sommar. För att bereda plats för nyförvärv är flera spelare på väg bort från klubben.

– Det kommer bli tufft, jag inbillar mig inte att det kommer bli enkla försäljningar. Det kommer bli ”survival of the fittest” eller ”survival of the best”. Så hänsynslösa måste vi vara, sa Solskjaer för en vecka sedan.

Tre klubbar har hört sig för om Lukaku

Nu uppger The Telegraph att klubben är beredda att lyssna om det kommer bud på Romelu Lukaku i sommar. Inter, Paris Saint Germain och Bayern München pekas samtidigt ut som tre klubbar som hört sig för om anfallaren.

Lukaku värvades till United från Everton sommaren 2017. Anfallaren gjorde 16 mål i ligan under sin första säsong i klubben och har gjort 12 mål den här säsongen – men har sedan Solskjaers ankomst blivit andravalet på centrala anfallspositionen bakom Marcus Rashford.