Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan kan straffas efter den läckta bilden

Alexandre LacazetteFoto: LUCA BRUNO / AP TT NYHETSBYRÅN

Bilder på hur Arsenal-anfallaren Alexandre Lacazette misstänks inhalera lustgas har publicerats av tidningen Daily Star. 

Nu riskerar han att straffas. 

”Vi tar det här på största allvar”, säger klubben enligt The Guardian. 

De senaste åren har det förekommit flera fall av Premier Leaguespelare som på fester fastnat på bild när de inhalerar lustgas ur ballonger. 

2018 skakades Arsenal av en sån händelse. Då läckte det ut bilder på Mesut Özil, Matteo Guendouzi, Pierre-Emerick Aubameyang och Alexandre Lacazette från en nattklubb där de alla inhalerade lustgas, vilket ledde till reprimander från klubben. 

Lacazette kan straffas efter läckta bilden

Nu har Lacazette åkt dit igen. Tidningen Daily Star har publicerat en bild på Lacazette med en ballong i munnen och det sägs att han inhalerar lustgas. 

The Guardian skriver att han nu riskerar att straffas av Arsenal för tilltaget. 

”Det här är en incident av privat karaktärer som vi tar på största allvar. Vi kommer att hantera detta internt”, säger en talesperson för klubben till tidningen.