Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan i blåsväder – efter videoklippet

Manchester har släckt bokstäver i klubbnamnet på arenan Od Trafford i en hyllning till alla som jobbar inom sjukvården.
Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Marcos Rojo har hamnat i blåsväder. Nu har han enligt brittiska medier fått en tillsägelse från Manchester United – efter att ett videoklipp på stjärnan börjat spridas på sociala medier.

Flera spelare i Premier League har fått negativ publicitet under tiden i karantän efter att ha brutit mot reglerna för social distansering.

Det rör bland annat Jose Mourinho – som fångades på bild när han var ute och tränade tillsammans med flera Tottenham-spelare – och Moise Kean, som tvingades böta två miljoner kronor efter att ha haft en fest i sin lägenhet.

Nu ligger även Marcos Rojo risigt till, på grund av en video som laddats upp av Rojos bror Franco. Videon plockades snabbt bort från broderns konto men då var det redan för sent, och videon hade redan börjat spridas på sociala medier.

Kontaktad av Manchester United

I videon sitter Rojo och spelar kort tillsammans med flera andra personer samtidigt som han röker en cigarett. Enligt lokaltidningen Manchester Evening News ska United ha noterat videon och pratat med Rojo för att påminna honom om sitt ansvar som förebild och representant för klubben.

Rojo är för närvarande utlånad till den argentinska klubben Estudiantes och befinner sig just nuäven i sitt hemland Argentina.

Utlåningen sträcker sig framt ill i sommar och därefter har backen kontrakt med United till och med sommaren 2021. 

https://twitter.com/221radio/status/1256630347825111040?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1256630347825111040&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fsportbladet%2Ffotboll%2Fa%2FdOeLlA%2Fvarnas-av-united-efter-videoklippet