Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan avslöjad – har barn med yngre kvinna

Här är de dyraste övergångarna under transferfönstret
Patrice Evra.Foto: DAVE THOMPSON / STELLA PICTURES / PA
Sandra Evra.Foto: BEN QUEENBOROUGH/BPI/REX / BEN QUEENBOROUGH/BPI/REX REX FEATURES

Den förre fotbollsstjärnan Patrice Evra lever ett dubbelliv.

Enligt brittiska The Sun har han bedragit sin fru Sandra flera gånger – och har bland annat barn tillsammans med en kvinna han träffade i Las Vegas för flera år sedan. 

De flera olika kvinnoaffärerna har lett till att Patrice Evra och Sandra kommer att skiljas efter mer än 25 år tillsammans. 

– Patrice Evra är den enda person som jag har älskat, säger Sandra till The Sun. 

Patrice Evra har en framgångsrik fotbollskarriär bakom sig. Under åtta säsonger spelade han för Manchester United där han vann flera Premier League-titlar och var i tre Champions League-finaler. Under 2015 blev han italiensk mästare med Juventus innan han avslutade karriären i West Hem United 2018. 

Fotbollskarriären är det inget fel på, men hans privatliv har varit betydligt svajigare. 

Evras fru Sandra berättar för The Sun att han har varit otrogen mot henne flera gånger, bland annat med doktorn Gabriella Birley, 32, i Las Vegas för några år sedan. 

Enligt den brittiska tidningen flög Gabriellas syster Rebecca och mamma till Brasilien 2014 för att se Evra spela VM. De postade ett inlägg på Snapchat när de var med franska fans inför matchen mot Ecuador. 

Har två barn med Evra

Gabriella, som jobbar som doktor, har två barn med Evra, enligt källor till The Sun.  

Nu meddelar Sandra att hon kommer att skilja sig från fotbollsstjärnan efter att ha varit tillsammans i 25 år. Evra har lämnat familjehemmet i Paris sedan januari för att jobba på Sky Sports och bor nu tillsammans med den nederländska modellen Margaux Alexandra, 25. 

Enligt Sandra har Alexandra postat flera foton på sociala medier när hon är i Evras bostad i södra London. 

– Patrice Evra är den enda person som jag har älskat, säger Sandra till The Sun. 

Enligt källor till The Sun som står Evra-familjen nära har Patrice levt ett dubbelliv och förrått henne i flera år, samt att Sandras barn har en halvbror och en halvsyster.