Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpool snuvat på drömvärvning

Timo Werner.Foto: KH VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/KARINA HESSLAND WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Frank Lampard.Foto: JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Jürgen Klopp.Foto: JON SUPER / AP TT NYHETSBYRÅN

Han har jagats av Liverpool under en lång tid.

Nu ser Timo Werner ut att hamna hos PL-rivalen Chelsea.

Enligt uppgifter till Sport Bild så kommer han att skriva på ett femårsavtal med klubben inom kort. 

Timo Werner har gjort sig känd som en av de pålitligaste målskyttarna i Bundesliga. I Emil Forsbergs Leipzig så har han gjort hela 74 mål på sina 122 framträdanden.

24-åringens succé har inte gått storklubbarna obemärkt förbi, och ända sedan förra sommaren så har Liverpool kopplats ihop med anfallaren. De ser däremot ut att förlora kampen om tysken, om man ska tro de nya uppgifterna från ansedda Sport Bild.

Enligt tidningens fotbollschef Christian Falk så kommer Werner att skriva på ett femårsavtal med Chelsea värt över 100 miljoner kronor om året.

Chelsea förväntas därmed betala spelarens utköpsklausul som ligger på 619 miljoner kronor, enligt Daily Mail. Utöver Liverpool så befann sig även Juventus i jakten på stjärnan, men får till synes alltså se sig slagna av Frank Lampards blåtröjor. 

Inga officiella samtal med Liverpool

Italienska journalisten Fabrizio Romano bekräftar att en övergång till Chelsea är nära efter att klubben förberett ett officiellt bud, och om Liverpool inte kommer med ett motbud inom de närmsta timmarna så är kampen förlorad.

Hittills så har Liverpool inte inlett officiella samtal kring en övergång, utan hela tiden bett om mer tid för förhandlingar. De enda samtal som förts är mellan tränaren Jürgen Klopp och Timo Werner via videomöten.

https://twitter.com/cfbayern/status/1268577232932528128