Stjärnan anklagas: "Förstört hans liv"

Ryan Giggs.
Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÃÖN
Stacey och Ryan Giggs.
Foto: DAVE THOMPSON / PA PHOTOS TT NYHETSBYRÅN

Manchester United-legendaren Ryan Giggs bittra skilsmässotvist är över. 

På torsdagen enades han och Stacey Giggs om en ekonomisk uppgörelse i High Court (Englands Högsta förvaltningsdomstolen).

"De är glada över att lägga det här bakom sig", säger deras advokater i ett gemensamt uttalande  

Ryan Giggs och Stacey Giggs gifte sig 2007 och deras tio år långa äktenskap har kantats av otrohetshistorier gällande Ryan. 

För sex år sedan avslöjades att Manchester United-ikonen haft en åtta år lång affär med sin lillebrors (Rhodri Giggs) fru Natasha Giggs, att han gjort henne gravid och förmått henne att göra abort.

Ryan Giggs lovade att gå i terapi – då det även hade avslöjats att han haft en otrohetsaffär med tv-personligheten Imogen Thomas.

"Har förstört sin brors liv"

Och i maj 2016 blossade en ny otrohetshistoria upp. Engelsk press rapporterade då om att Giggs skulle ha varit otrogen på nytt och paret Giggs hem vandaliserades. Någon hade klottrat en rad kränkande ord på muren som omgav hemmet, däribland "Giggs cheating twat" och "was she worth it?".

Nu har Giggs pappa Danny anklagat Giggs för att ha legat bakom den negativa spiral som inneburit att Rhodri numera är hemlös och arbetslös.

– Han har förstört sin brors liv, säger Danny Giggs till Daily Star. 

– Om han bara kunde be om ursäkt så skulle Rhodri kunna gå vidare, men det har han inte gjort. Han har övergivit sin bror.

Bitter skilsmässotvist för Ryan Giggs

I augusti i år så bestämde de sig för att avsluta sitt äktenskap. Men skilsmässan har varit allt annat än smärtfri för paret. För trots att beslutet att gå skilda vägar tog i slutet på sommaren så dröjde de fram till på torsdagen innan skilsmässan gick igenom. 

Detta på grund av en bitter pengatvist. 

Paret har inte lyckats komma överens om den gemensamma förmögenheten ska delas upp och det gick hela vägen till England High Court (motsvarande Högsta förvaltningsdomstolen) innan de nådde fram. 

"Ryan och Stacey Giggs kan berätta att de har lyckats nå en ekonomisk överenskommelse. Vad den innebär är konfidentiellt, men båda två vill rikta tack till sina respektive advokater. Ingen av dem kommer att kommentera saken ytterligare", säger deras advokater i ett gemensamt uttalande enligt Daily Mirror.