Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sterling jagas av Citys värsta rival

Manchester City stängs av från Champions League
Foto: KIERAN MCMANUS/BPI/SHUTTERSTOCK / KIERAN MCMANUS/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Han har representerat Liverpool och Manchester City. 

Nu kan Raheem Sterling, 25, vara aktuell för – Manchester United. 

”Manchester United kommer att gå för honom, speciellt om City inte får spela Champions League”, skriver The Independent.  

Aldrig någonsin har en spelare spelat för Manchester City, Liverpool och Manchester United. 

Men det kan nu bli verklighet. 

The Independent skriver en lång analys om hur transferpolicyn har förändrats under Ole Gunnar Solskajers styre – och vilka spelare storklubben uppges vara ute efter. 

Jadon Sancho och Jack Graelish uppges toppa önskelistan. Faktum är att Manchester United mer eller mindre helt övertygade om att Sancho kommer att lämna Borussia Dortmund i sommar och att han kommer att ansluta till PL-giganten. Samtidigt skriver The Independent att Ole Gunnar Solsjaer har börjat göra en ”priolista”, det vill säga han och klubbens scouter har börjat sortera de spelare han vill ha efter hur stor behovet egentligen är. För att ta ett exempel har Wolverhamptons Raul Jimenez och West Hams Declan Rice tagit ett steg ner och är längre inte prioriterade av ”OGS” och Manchester United. 

Champions League-spel avgör

Tidningen pekar däremot ut en annan spelare som kommer att vara aktuell för en United-flytt om saker och ting faller på plats. 

Raheem Sterling, 25, tillhör i dag Manchester City, men de regerande Premier League-mästarna har en dom hängande över sig. Detta Efter att ha brutit mot Uefas Financial fair play-reglerna. Straffet: storklubben stängs av i två år och får inte delta i Champions League. Dessutom får de böta på motsvarande 300 miljoner kronor. 

Skulle domen stå sig och City portas från CL-spel så kan Raheem Sterling börja fundera över sin framtid – och då kommer Manchester United att göra ett försök. Det slår The Indenpendent fast. 

Se också: Glenn Strömbergs frispel – i matchen mot J-O

Fotbollslegendaren blir vansinnig när han fintas bort