Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅNFoto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
 Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURESFoto: GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES
 Foto: GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES

Stannar i England – nobbar drömbud

Publicerad

Sebastian Larsson har bestämt sig. 

Den svenske landslagsstjärnan stannar i England - och enligt SportExpressens uppgifter skriver han på för en klubb i The Championship inom kort. 

Han nobbar därmed bud från La Liga, Kina och Saudiarabien. 

Efter att Sunderland åkt hur Premier League har Sebastian Larssons framtid varit osäker. Under landslagssamlingen i Stockholm i juni i somras meddelade mittfältaren att han var öppen för det mesta. 

- Du kan fråga om vilka länder i världen du vill och jag kommer säga samma sak. Alla alla dörrar är öppna för de förslag om kommer in. 

-  Men jag vet inte vilka alternativ som finns ännu, sa Larsson då. 

Nobbat drömbud

Nu står det i alla fall klart att han lämnar Sunderland. Däremot blir svensken kvar i The Championship. Trots bud från klubbar i La Liga, Turkiet, Saudiarabien och Kina väljer svensken att spela kvar i England. Enligt uppgifter till SportExpressen skriver 32-åringen på för en klubb i The Championship inom kort. 

Stannar i England

Vilken klubb det är framgår inte av uppgifterna men att Larsson blir kvar i England står nu helt klart. 

Sebastian Larsson har länge varit en tongivande spelare i såväl Erik Hamréns som Janne Anderssons A-landslag. Totalt har svensken gjort 282 matcher i Premier League, 28 mål och 26 framspelningar. I A-lanslaget har det blivit 90 landskamper och sex mål. I Sveriges senaste VM-kvalmatch mot Frankrike var Larsson med och jobbade fram Ola Toivonens avgörande 2-1-mål i slutsekunderna. Mittfältaren började då på bänken för Sverige.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag