Stannar i England – nobbar drömbud

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES

Sebastian Larsson har bestämt sig. 

Den svenske landslagsstjärnan stannar i England - och enligt SportExpressens uppgifter skriver han på för en klubb i The Championship inom kort. 

Han nobbar därmed bud från La Liga, Kina och Saudiarabien. 

Efter att Sunderland åkt hur Premier League har Sebastian Larssons framtid varit osäker. Under landslagssamlingen i Stockholm i juni i somras meddelade mittfältaren att han var öppen för det mesta. 

- Du kan fråga om vilka länder i världen du vill och jag kommer säga samma sak. Alla alla dörrar är öppna för de förslag om kommer in. 

-  Men jag vet inte vilka alternativ som finns ännu, sa Larsson då. 

Nobbat drömbud

Nu står det i alla fall klart att han lämnar Sunderland. Däremot blir svensken kvar i The Championship. Trots bud från klubbar i La Liga, Turkiet, Saudiarabien och Kina väljer svensken att spela kvar i England. Enligt uppgifter till SportExpressen skriver 32-åringen på för en klubb i The Championship inom kort. 

Stannar i England

Vilken klubb det är framgår inte av uppgifterna men att Larsson blir kvar i England står nu helt klart. 

Sebastian Larsson har länge varit en tongivande spelare i såväl Erik Hamréns som Janne Anderssons A-landslag. Totalt har svensken gjort 282 matcher i Premier League, 28 mål och 26 framspelningar. I A-lanslaget har det blivit 90 landskamper och sex mål. I Sveriges senaste VM-kvalmatch mot Frankrike var Larsson med och jobbade fram Ola Toivonens avgörande 2-1-mål i slutsekunderna. Mittfältaren började då på bänken för Sverige.