Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Solskjaers vädjan till spelarnas familjer

Victor Lindelöf och Ole Gunnar Solskjaer.Foto: MATT WEST/BPI/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: BACKGRID UK/IBL

Spelarna i Manchester United sitter i karantän.

Nu föreslår Ole Gunnar Solskjaer att deras partners ska hjälpa dem att komma i form.

– Förhoppningsvis kan spelarnas flickvänner och fruar bidra med lite passningar och inlägg, säger Solskjaer.

Det är speciella tider just nu. Manchester United borde egentligen vara inne i slutstriden i Premier League, men i stället sitter hela laget i karantän.

Spelarna tränar på egen hand hemma. Och Ole Gunnar Solskjaer försöker hålla koll på dem så gott han kan.

– Spelarna har fått individuella träningsprogram och de har sina dieter, säger Solskjaer i en intervju på Uniteds hemsida.

– Den här perioden går ju att använda för att jobba på speciella saker, något specifikt för dem och deras roller och uppgifter.

Han fortsätter:

– Själv har jag varit ute i trädgården med mina barn och tränat avslut. Anfallarna borde träna avslut och rörelser. De flesta av spelarna har ju fina faciliteter och hyfsade trädgårdar, så förhoppningsvis kan spelarnas flickvänner och fruar bidra med lite passningar och inlägg.

Lyfter fram Lindelöfs fru

Det allra sista uttalandet har snappats upp av The Sun som dessutom har grävt fram vilka flickvänner och fruar som spelarna har att jobba med. De nämner bland annat Victor Nilsson Lindelöfs fru Maja.

”Kanske kan Maja Nilsson Lindelöf hålla honom på tå när hon utmanar honom i en nickduell”, skriver tidningen.

United hade elva raka matcher utan förlust innan ligan stoppades på grund av coronautbrottet. Ole Gunnar Solskjaer vill så klart komma i gång med de vanliga träningarna ute på Carrington så snart som möjligt, men framtiden är oviss.

– Vi vet inte när vi kan börja träna igen, säger Solskjaer.

– Som tur var har vi modern teknik som gör att vi kan prata med varandra och se varandra även om vi inte träffas rent fysiskt. Jag har tät kontakt både med staben och spelarna.