Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Solskjaers ilskna drag – efter senaste fiaskot

Foto: PAUL CURRIE/BPI/REX / PAUL CURRIE/BPI/REX REX
Foto: RYAN BROWNE/BPI/REX / RYAN BROWNE/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Foto: PAUL CURRIE/BPI/REX / PAUL CURRIE/BPI/REX REX

Manchester United skulle i dag hålla ett möte för att rensa luften kring sin misslyckade säsong.

Men enligt The Sun är Ole Gunnar Solskjaer så pass arg efter fiaskoinsatsen mot bottenlaget Cardiff att han har ställt in träffen. 

Det var redan klart att Manchester United skulle missa Champions League-platserna. Matchen mot Cardiff skulle bara bli en värdig avskedsföreställning för Ole Gunnar Solskjaer och gänget inför sommaren – men icke. 

United åkte i stället på en förnedrande 0-2-förlust, och stjärnspelaren Paul Pogba blev utskälld av en grupp ilskna supportrar vid slutsignalen

Solskjaers ilska

Solskjaer verkar dela fansens vrede. Enligt The Sun var norrmannen så pass upprörd att han beslutade sig för att ta till drastiska metoder för att upplysa spelarna om hur missnöjd han var med deras insats mot Cardiff.

Tidningen rapporterar att United skulle ha ett möte i dag, tisdag, där både spelare och tränare skulle medverka. Planen var att truppen dels skulle utvärdera säsongen som gått, dels säga farväl till spelare som ska lämna klubben i sommar. Men Solskjaer har nu ställt in mötet, för att statuera ett exempel. 

Vissa spelare ska ha blivit upprörda över beslutet, då det tvingat dem att kasta om sina reseplaner. Nu väntar en månads semester för United-stjärnorna, medan Solskjaer och vice ordförande Ed Woodward planerar att bygga om truppen inför hösten.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger  

Potter höjer priset

The Mirror skriver att Uniteds köp av Swansea-yttern Daniel James, som enligt Sky Sports var så gott som klart, kan stöta på förhinder. Graham Potter och Swansea har plötsligt beslutat sig för att höja priset på den högt ansedde 21-åringen. Planen är att skapa ett budkrig – och fler klubbar än United är intresserade av James. 

”Ligger nästan där på Haaland-nivå”

Så ska Edward Chilufya slå igenom i år: ”Jag kommer få mitt stora genombrott” • Särskilda träningen • Personliga sorgen