Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Solskjaer kallar tillbaka spelarna till Manchester

Så här såg det ut förra veckan när Arsenal öppnade sin träningsanläggning. Några av spelarna sågs komma in i sina lyxbilar för ett lättare pass.
Foto: MARK COSGROVE/NEWS IMAGES/SHUTTERSTO / MARK COSGROVE/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOC
Foto: DARREN STAPLES VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/SPORTIMAGE WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Manchester Uniteds norske manager Ole Gunnar Solskjær vill ha sina spelare på plats i Manchester inom en vecka, uppger BBC.

Det kan tolkas som att restriktionerna på grund av coronapandemin kan vara på väg att lättas ytterligare i Storbritannien.

Fotbollslandslagets mittback Victor Nilsson Lindelöf är en av många utländska spelare som fick tillåtelse att lämna England när det stod klart att spel- och träningsuppehållet skulle dra ut på tiden. Nilsson Lindelöf har tränat med Västerås SK under vistelsen i Sverige.

United kallar tillbaka spelarna

Nu vill Ole Gunnar Solskjær att spelartruppen är på plats i Manchester från och med i början av nästa vecka.

Skälet är att man ska kunna inleda den kollektiva träningen så snart det kommer ett klartecken.

Premier League har stått still sedan i mars. På måndag håller de 20 klubbarna ännu en videokonferens för att diskutera hur och om seriespelet kan återupptas. På söndag kommer premiärministern Boris Johnson med besked om det väntas lättnader kring restriktionerna i Storbritannien.

Marcus Rashford, 22, har tagit Premier League med storm. Från ung talang är han nu ordinarie i United och engelska landslaget.