Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Snälla prata inte om pengar – din clown”

Pierre-Emerick Aubameyang spelar i ArsenalFoto: JOE TOTH/BPI/SHUTTERSTOCK / JOE TOTH/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Aubameyang i Dortmund-tröjanFoto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/MIS IMAGO SPORTFOTODIENST

Dortmunds vd pikade Pierre-Emerick Aubameyang för flytten till Arsenal. 

Nu svarar Premier League-stjärnan. 

”Lämna mig i fred”, skriver han på Twitter. 

Pierre-Emerick Aubameyang lämnade Bundesliga-giganten Borussia Dortmund för Arsenal i slutet av förra året. Under onsdagen kommenterade den tyska klubbens vd Hans-Joachim Watzke den uppmärksammade övergången. 

– Det är svårt att behålla en spelare när det handlar den typen av summor. Vissa går till klubbar på grund av pengarna, till klubbar som inte har varit i Champions League på flera år. Aubameyang är väldigt bra i Arsenal, och kommer förmodligen vara varm i hjärtat när han kollar på sitt bankkonto, sa Watzke till Süddeutsche Zeitung. 

Samtidigt la han till:

– Men på onsdagar kommer han att vara ledsen när han kollar på Champions League på tv. 

Pierre-Emerick Aubameyang svarar

Pierre-Emerick Aubameyang har tagit del av Watzkes uttalanden. Och han är inte speciellt nöjd med det faktum att Dortmund-vd:n antyder att han lämnade Arsenal bara för pengarna. 

”Det är bäst för dig att jag aldrig pratar om varför jag egentligen lämnade Dortmund, mr Watzke. Du är en sån clown. Jag minns när du sa att vi aldrig skulle sälja Ousmane, och sen såg du mer än hundra miljoner och du var den första att ta de pengarna. Prata inte om pengar, tack! Lämna mig i fred, tack”, skriver Arsenal-anfallaren på Twitter.

https://twitter.com/Aubameyang7/status/1179726155672408065