Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Skulle Messi ens ta en plats i Peps lag?”

Foto: BAGU BLANCO/BPI/REX / BAGU BLANCO/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Foto: JOHN SIBLEY / REUTERS BILDBYRÅN

En av tidernas största.

Men inte tillräckligt bra för Manchester City?

Experten Alex Scott skapar rubriker efter sitt uttalande i Sky Sports.

– Skulle Messi ens ta en plats i Peps lag?, sa Scott.

Manchester City har siktet inställt på sin tredje raka Premier League-titel och hade knappast kunnat drömma om en bättre start på säsongen. 

Pep Guardiolas favorittippade gäng vann med förkrossande 5-0 borta mot West Ham i premiären och då inledde Sergio Aguero matchen på bänken. Samtidigt stod Raheem Sterling för tre av fullträffarna och i Sky Sports eftersnack var det omöjligt att inte berömma mästarlagets offensiva krafter och bredd.

En av experterna verkar vara särskilt imponerad över Sterling och gänget.

– Skulle Messi, med alla sina kvalitéer, ens ta en plats i Peps lag?, sa Alex Scott i sändningen.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester City – direkt i Messenger 

 

Experten: ”Skulle Messi platsa i City?”

Den forna storbacken, som vann Premier League vid fem tillfällen och noterades för 140 landskamper för England innan karriären avslutades i fjol, har sen dess fått motta en hel del kritik på sociala medier. 

Nu känner hon att hon måste förklara sig.

– Skulle dagens Messi platsa i Manchester City? Självklart skulle han kunna göra det, säger hon enligt Daily Express och fortsätter:

– Men min poäng i programmet, som jag tyckte var intressant att ta upp för att starta en debatt, var snarare ”Skulle Pep (Guardiola) behöva ändra Citys högintensiva spelsätt för att få Messi att passa in? Och om så vore fallet, skulle han göra det?

Pep Guardiola tränade Leo Messi i Barcelona mellan 2008 och 2012 och tillsammans vann de tre ligatitlar, två cuptitlar och två Champions League-titlar.

 

LÄS MER: Sanningen bakom Saman Ghoddos spruckna flytt till England