Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kräver svar i öppet brev – efter transferhaveriet

Foto: TGSPHOTO/REX/SHUTTERSTOCK / TGSPHOTO/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Foto: MCNULTY/JMP/REX/SHUTTERSTOCK / MCNULTY/JMP/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

Det blev inga spelarköp för Tottenham under sommarens transferfönster. 

Nu dundrar det i supporterleden. 

Det pratades om Anthony Martial från Manchester United. Wilfried Zaha från Crystal Palace. Jack Grealish från Aston Villa. Men i slutändan hamnade Tottenham på noll nytillskott när sommarfönstret stängdes. 

Klubbens brist på köpvilja har uppenbarligen väckt irritation bland fansen. Spurs officiella supporterförening, Tottenham Hotspur Supporters' Trust, har skrivit ett öppet brev riktat till klubbledningen och mer specifikt ordföranden Daniel Levy.

Skriver öppet brev

"Klubbens oförmåga att få till några förbättringar under sommarfönstret av en trupp som är så nära att uppnå stora saker har gjort många fans vansinniga", skriver föreningen.  

"Vi har en trupp som enligt de flesta förnuftiga observatörerna skulle tjäna på att fördjupas. Det är inte oresonligt att ifrågasätta att Spurs, som enda lag bland Europas toppklubbar, inte kunde hitta en spelare som skulle kunna förbättra laget, samtidigt som våra rivaler blev starkare."

”Behöver en trovärdig förklaring”

Supporterföreningen understryker att de har stor respekt för tränaren Mauricio Pochettino och det han har byggt men betonar också att man "inte har några pokaler att visa upp". 

"Vi har den bäst betalde klubbordföranden i Premier League. Våra supportrar får betala biljettpriser som hör till fotbollsvärldens dyraste. Vi kommer att fortsätta stötta laget och känna beundran för vad man har åstadkommit. Men vi känner att supportrarna har rätt till en fullständig och trovärdig förklaring till vad som har hänt den här sommaren", skriver man. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!