Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”De bara skrek och blev helt hysteriska”

Foto: TWITTER
Foto: ANDREW YATES / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: JON SUPER/SHUTTERSTOCK / JON SUPER/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Mohamed Salah råkade få en elvaårig pojke att springa in i en lyktstolpe. 

Då stannade Liverpool-stjärnan sin bil, gick ut och bad om ursäkt. 

Mohamed Salah och hans Liverpool hade en finfin inledning på Premier League-säsongen. Nykomlingarna Norwich krossades med 4-1 och Salah stod själv för ett mål och en assist. 

Sedan egyptiern anlände till England har han utvecklats till en folkhjälte i Liverpool. Han är en av spelarna som är allra flitigast jagad av supportrarna – och ibland kan deras upprymdhet sluta i kaosartade scener. 

Salahs blodiga bild

Så var fallet för Louis Fowler, 11. Han och brorsan Isaac blev skogstokiga när de såg Salah åka förbi i sin bil på gatan där de lekte. De försökte springa ikapp bilen – men Louis råkade kubba rakt in i en lyktstolpe. Han föll till marken och näsan började spruta blod. 

Då vände Salah på bilen och kollade att allt var okej. Han klev ur på trottoaren och ställde upp på bild med både Louis och Isaac.

– Barnen blev så glada att de skrek när han kom ut ur bilen och Isaac blev helt hysterisk och kramade honom, säger styvpappan Joe Cooper till Sky. 

– Mo bad om ursäkt och visade stort medlidande med pojkarna och fick dem att må mycket bättre.  

”En fantastisk människa”

På sjukhuset fick Louis höra att hans näsa har fått en fraktur. Men familjen Fowler Cooper verkar rätt nöjda med livet ändå. 

– Vi vill bara säga till Mo att vi tackar honom med hela våra väsen för att han fick båda barnen att må mycket bättre. Mo är verkligen en fantastisk människa. Han är en världsstjärna och behövde inte stanna bilen, vi är bara så tacksamma att han gjorde det, säger Joe Cooper. 

LÄS MER: Här är PSG:s nya prislapp på Neymar - Barça tvekar