Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skrälluppgifter: Vill ha Bale och James

James Rodrigues och Gareth Bale.Foto: PAUL WHITE / AP
Carlo Ancelotti.Foto: PAUL GREENWOOD/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL GREENWOOD/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

James Rodriguez och Gareth Bale kan ha gjort sitt i Real Madrid.

Nästa anhalt: Premier League?

Duon kan nu återförenas med sin förre tränare Carlo Ancelotti i Everton, skriver Marca.

Everton låg på tolfte plats i tabellen när Premier League sattes på paus.

I framtiden siktar de betydligt högre.

Enligt den spanska tidningen Marca har klubben ambitioner att bli en av Englands mest slagkraftiga klubbar framöver och så småningom kunna utmana om ligatiteln. Som ett led i detta kommer man inte att ligga på latsidan vad gäller värvningar.

Tidningen skriver att man på sin önskelista har två Real Madrid-spelare, nämligen James Rodriguez och Gareth Bale. 

Everton vill köpa loss Real-duon

Evertons tränare Carlo Ancelotti, som tidigare haft Bale i Real Madrid och James under dennes låneperiod i Bayern München, pekas ut som nyckeln bakom en potentiell skrällvärvning av duon.

Italienaren ska vara medveten om att det kan bli tufft att köpa loss Bale från Real Madrid, då han har två år kvar på kontraktet. James Rodriguez har i sin tur ett år kvar på sitt kontrakt.

Tottenham har länge ryktats vilja värva hem Bale, men det finns förmodligen ingen klubb i hela Europa som är villig att betala den lön som han sitter på i dag, 186 miljoner svenska kronor om året.

Kina var tidigare ett alternativ, men efter att den kinesiska ligan infört ett lönetak på 30 miljoner kronor per år för utländska spelare kan inte heller de matcha walesarens lön längre.