Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet efter de otäcka scenerna

Foto: HOLLY ALLISON/TPI/SHUTTERSTOCK / HOLLY ALLISON/TPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Otäcka bilder när Arsenal föll hemma mot Wolverhampton med 2-1. 

Raul Jimenez knockades i nickduell med David Luiz. 

Sky Sports rapporterar att Jimenez är vid medvetande och mår bra under omständigheterna. 

Formsvaga Arsenal tar under söndagskvällen emot Wolverhampton på hemmaplan. 

Men matchen inleddes med otäcka scener. 

För i samband med en hörna knockades Raul Jimenez efter en nickduell med David Luiz. Wolves-anfallaren låg orörlig samtidigt som sjukvårdspersonalen rusade in för att hjälpa honom. Efter att ha fått vård på planen bars Jimenez ut på bår med en syrgasmask över ansiktet.

”De skallar ihop”

– Det är en rejäl kollison. Han (Jimenez) är helt utslagen. Spelarna är givetvis oroliga, det är riktigt otäckt. Det ser inte alls bra ut. Han (Luiz) kommer med full fart och de skallar ihop, säger Viaplays kommentator Claes Andersson. 

Jimenez är en av Wolverhamptons allra bästa spelare, och som har öst in mål de två senaste säsongerna. Den här säsongen har det blivit fyra mål på nio Premier League-matcher. 18-årige Fabio Silva ersatte Raul Jimenez. 

Wolverhampton tog därefter ledningen genom Pedro Neto men Arsenal kvitterade när mittbacken Gabriel ordnade 1-1. Daniel Podence fastställde slutresultatet till 2-1.

Wolves tog därmed tre värdefulla poäng. För Arsenal innebar förlusten att de parkerar alltjämt på en 14:e plats i tabellen efter tio spelade matcher, och att pressen på Mikel Arteta fortsätter att öka. 

Sky Sports rapporterade att Raul Jimenez mår efter omständigheterna bra och är vid medvetande. Han har förts till sjukhus för vidare undersökning.