Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Skickar en hälsning till Ronaldo – efter målet

Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: MARTIN RICKETT / STELLA PICTURES / PA

Andros Townsend mötte sin idol och gjorde mål.

Han firade också som Cristiano Ronaldo när Everton tog med sig en poäng från Old Trafford.

– Det var inte en imitering, det var en gest av respekt till en av mina idoler, säger Townsend till BBC.

Anthony Martial fick sin andra chans från start i Premier League den här säsongen.

Han tackade för förtroendet strax innan halvtidsvilan när Bruno Fernandes släppte bollen perfekt i straffområdet. Martials avslut var hårt och via en liten touch på försvarare satt bollen otagbart för målvakten Jordan Pickford.

I mitten av den andra halvleken kvitterade Andros Townsend på en omställning. Manchester United lyckades inte komma till avslut på en hörna och några sekunder senare hade Townsend placerat in 1-1, fri med David de Gea.

Townsend om Ronaldo

När Townsend firade målet kopierade han sin motståndare Cristiano Ronaldo. Han firade med att hoppa upp i luften och landa på Ronaldos karakteristiska sätt med armarna längs sidorna.

Townsend såg upp till Ronaldo när han själv var en talang som tog plats i Premier League.

– Han var en av mina idoler, en spelare jag tittade på för att förbättra mitt spel. Jag ville kopiera den bäste spelaren i världen, sa Townsend till Mirror inför matchen.

Efter matchen pratade han också om firandet.

– Det var inte en imitering, det var en gest av respekt till en av mina idoler. Jag gjorde förmodligen inte firandet rättvisa och gjorde det inte ordentligt, säger Townsend till BBC.

Evertons Yerry Mina såg ut att avgöra matchen med några minuter kvar till full tid men han var knappt offside när han slog in bollen i öppet mål och slutresultatet blev 1-1. Båda lagen har därmed 14 poäng efter sju matcher.

Bruno Fernandes besviken

Manchester Uniteds Bruno Fernandes var besviken när han pratade med BBC.

– Vi borde vinna den här matchen. Vi borde ha skapat fler chanser. Vi borde inte släppa in den typen av mål. Det är inte första gången och vi måste titta på våra misstag och se vad vi kan göra åt dem, säger Fernandes.

– Vi tittar inte på tabellen just nu men självklart borde vi ha fler poäng. Vi tappar poäng hemma och borde inte göra det. De här två senaste matcherna på hemmaplan är inte tillräckligt bra i Premier League. 

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Nya skrällar i VM eller håller favoriterna hela vägen?
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset