Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sergio Agüero i bok: "Han var lite galen..."

Foto: Giuseppe Bellini

I Sergio Agüeros nya bok berättar han flera anekdoter om Mario Balotelli. Och Agüero skriver även om den italienske anfallarens speciella förhållande till tränaren Roberto Manchini.

"De svor och skrek åt varandra, men senare var de som far och son" skriver han i boken enligt The Independent.

I Sergio Agüeros biografi "Born to rise" har Mario Balotelli en stor roll. Argentinaren berättar om hur italienaren brukade kasta mat omkring sig och att han ofta hade polisen efter sig när han körde till träningarna.

"Slogs som katt och hund"

Men även Balotellis speciella förhållande till den före detta tränaren Roberto Manchini beskrivs. Enligt Agüero var de som far och son och deras små bråk fick honom ofta att skratta.

"De slogs som katt och hund under träningarna och gick sen av planen med armarna runt varandras axlar. De svor och skrek åt varandra, men senare var de som far och son", skriver han enligt The Independent.

"Det var komiskt"

Agüero berättar också att Manchini brukade vara med och spela på träningarna, och att han då såg till att vara i ett annat lag än anfallaren så att de skulle kunna bråka med varandra.

"Mario brukade säga 'du var skit när spelade... och det var mycket lättare då än nu'. Manchini svarade 'du skulle inte ha kunnat spela varken då eller nu'. Det var komiskt", skriver han i boken.

Argentinaren medger också att han saknar sin gamla lagkamrat, som han spelade med i Manchester City mellan 2010 och 2013.

"Jag saknar att ha honom i närheten för att även om han var lite galen, så var han en stor karaktär att ha i omklädningsrummet", berättar han i biografin.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!