Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sema bakom dubbla mål i Bristol-krossen

Ken Sema gratuleras i Watfords seger mot Bristol.
Foto: MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK / MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Ken Sema gjorde ett mål och låg bakom ännu ett.
Foto: SIMON TRAYLEN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK / SIMON TRAYLEN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Ken Sema gjorde säsongens första mål för Watford.

Han låg dessutom bakom ännu ett mål när hans lag vann med 6-0 mot Bristol City i Championship.

– Vi ska upp i år och det finns inget annat. Vi jagar en direktplats, säger Sema till Fotbollskanalen

Watford kämpar om en plats i Premier League nästa säsong och laget hade inga problem med att göra mål mot Bristol under lördagen.

Redan i den andra minuten hittade Watford rätt och det var Ken Sema som var på plats och gjorde mål från nära håll. Målet bokfördes dock som ett självmål av Taylor Moore.

”Vi är inte helt säkra på vad som hände där men hursomhelst så har Ken Sema gett 'The Golden Boys' ledningen”, skriver Watford på Twitter.

Watford gick sedan ifrån till 3-0 i den första halvleken innan Ken Sema gjorde 4-0 efter 35 minuters spel. Det blev säsongens första mål för Sema som fram till lördagen endast stod noterad för fem assister i Championship.

Ken Sema gjorde två mål mot Bristol

Sema själv är också säker på att han ska stå noterad för två mål i matchen.

– Det var mitt mål, 100 procent. Jag bröstade in den från nära håll. Det var 1-0 efter typ en eller två minuter. Det var det enklaste mål jag gjort i min karriär. Det andra är ett bra mål. Jag får den snett inåt bakåt och lägger in den med min vänsterfot. Det är kul att göra mål igen, säger Sema till Fotbollskanalen.

Watford vann matchen med 6-0 och försvarade därmed sin fjärdeplats i tabellen. Den platsen innebär att man får spela playoff till Premier League.

– Vi ska upp i år och det finns inget annat. Vi jagar en direktplats. Sedan får vi se hur långt det räcker. Just nu är vi precis bakom och det gäller att fortsätta och försöka vinna så mycket som möjligt, säger Sema.