Salahs superform – stod för drömmål

Foto: MICHAEL ZEMANEK/SHUTTERSTOCK / MICHAEL ZEMANEK/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: TESS DERRY / STELLA PICTURES / PA

Het, hetare, Mohamed Salah och hela Liverpool. 

Salah stod återigen för ett drömmål när Watford kördes över med 5-0. 

– Jag spelar alltid för laget, säger Salah till BT sport. 

Watford agerade för drygt två veckor sedan och bytte tränare. In kom istället Claudio Ranieri och under lördagen var det dags för italienarens första match – mot Liverpool. 

Han fick en mardrömsstart. 

Liverpool fullständigt dominerade matchen från minut ett och ledningsmålet dröjde inte särskilt länge. Mohamed Salah fick bollen och stod för en fenomenal yttersida till Sadio Mané som enkelt rullade in 1-0. Med tio minuter kvar av första 45 spelade James Milner fram till Roberto Firmino som från nära håll styrde in 2-0. Liverpool hade sedan bud på flera mål men första halvleken slutade 2-0. 

Kopia från City-målet

I den andra halvleken utökade bortalaget till 3-0 genom Firmino i den 52:a minuten, och sedan gjorde Salah ett drömmål. 29-åringen fick bollen i straffområdet och snurrade upp ett par Watford-spelare och skickade bollen i bortre. Målet är en nästan en kopia av den han gjorde mot Manchester City för två helger sen. 

Liverpool vann matchen med 5-0 efter att Firmino fullbordade sitt hattrick. De är alltjämt obesegrade i Premier League, och toppar tabellen med 18 poäng efter åtta matcher. 

– Har jag gjort ett bättre mål? Kanske i den senaste matchen, jag vet inte vilket som är bättre. Den här eller den mot City. Jag känner mig i bra form och jag spelar alltid för laget. Det är det viktigaste, säger Mohamed Salah till BT sport.