Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Salah fick ”riktigt bra erbjudande”

Egyptens tidigare storspelare Mido hyllar Liverpools tränare Jürgen Klopp och arbetet han gjort med att utveckla spelarna.
Foto: MARK COSGROVE/NEWS IMAGES/SHUTTERSTO / MARK COSGROVE/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOC
Foto: ALTER PHOTOS / ALTER PHOTOS/SIPA USA SIPA USA

Mohamed Salah till Real Madrid? 

Så hade det kunnat bli – det menar i alla fall Hany Ramzy, tidigare tränare i det egyptiska landslaget. 

– Salah sa till mig att han fått ett erbjudande från Real Madrid, säger Ramzy enligt Goal.

Förslaget från La Liga-giganten ska ha kommit några månader innan Liverpool spelade Champions League-final 2018, mot just Real Madrid (en final Liverpool förlorade efter att Salah tvingats bryta matchen skadad i första halvlek). 

– Erbjudandet var riktigt bra. Men Salah diskuterade det med mig och Hector Cuper (Egyptens dåvarande förbundskapten) och bestämde sig för att stanna i Liverpool eftersom han kände att det var där han trivdes bäst, säger Hany Ramzy, tidigare assisterade tränare i det egyptiska landslaget, enligt Goal. 

Mohamed Salah nobbade Real Madrid

Mohamed Salah har kopplats ihop med flera storklubbar under sin framgångsrika tid i Liverpool, och även Reals rivaler FC Barcelona har figurerat i rapporter om intressen för 27-åringen. 

Salah kom till Liverpool från Roma 2017 och ser nu ut att bli den första egyptiske spelaren någonsin att ta hem Premier League – om säsongen inte ställs in helt på grund av coronaviruset. 
James Milners karantän-elva. Bara föremål från hemmet som går att koppla till fotbollsspelare får tas ut.