Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sågningen: ”Kommer aldrig vinna med dem”

Roy Keane är kritisk.
Foto: NICK POTTS / REUTERS BILDBYRÅN
Scott McTominay.
Foto: MICHAEL REGAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Fred.
Foto: MICHAEL REGAN / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Manchester Uniteds mittfältare är för dåliga.

Det tycker Roy Keane – som inte tror att klubben kan vinna några titlar om Scott McTominay och Fred spelar tillsammans.

– Alla Uniteds svagheter har blivit synliga de senaste dagarna, säger Roy Keane i Sky Sports.

Trots ett ledningsmål från Bruno Fernandes efter tio minuter hade inte Manchester United mycket att sätta emot Liverpool.

Stormötet på Old Trafford under torsdagskvällen slutade 4-2 till bortalaget och Manchester Uniteds insats fick hård kritik. Den tidigare United-spelaren Roy Keane gick hårt åt laget i Sky Sports tv-studio.

– United var överallt. Det var en riktigt dålig prestation, de hade dålig mentalitet. Ole (Gunnar Solskjaer, tränare) ser lite chockad ut, säger Keane.

Roy Keane kritiserar Man United

Den 26 maj spelar Manchester United final i Europa League mot Villarreal och Keane tror att förlusten mot Liverpool kan ha skadat lagets självförtroende inför den viktiga matchen.

– Prestationen i kväll var inte i närheten av tillräckligt bra. Alla Uniteds svagheter har blivit synliga de senaste dagarna. De hade inte någon kvalitet och de gav bort så enkla mål, säger Roy Keane i Sky Sports.

Keane tycker också att Manchester United har en för dålig trupp för att ens vara i närheten av att konkurrera om ligatiteln med lokalrivalen Manchester City. Han tycker särskilt att det defensiva mittfältsparet som startade mot Liverpool är för dåligt: Scott McTominay och Fred.

– Så länge de två spelar på mittfältet för Manchester United kommer de aldrig vinna några titlar, säger Keane.