Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sågar VNL efter ryktet: ”Han är en medelmåtta”

Foto: RYAN BROWNE / REX/IBL
Foto: IAN TUTTLE / REX/IBL

Barcelona uppges vara på jakt efter Victor Nilsson Lindelöf.

Men Liverpool-legendaren Steve Nicol tycker inte att svensken vore någon supervärvning för de spanska jättarna. 

Mundo Deportivo har vid flertalet tillfällen rapporterat om Barcelonas intresse för Victor Nilsson Lindelöf. Tidningens uppgifter gör gällande att Barça försökt inleda samtal med Manchester United om landslagsbacken – men fått ett kategoriskt nej tillbaka. 

– Lindelöf jagas av en stor europeisk klubb, men om han lämnar hänger på Manchester United, har Nilsson Lindelöfs agent Hasan Cetinkaya sagt till Mundo Deportivo.

Hårda orden om Lindelöf

Frågar man Steve Nicol, före detta back i Liverpool, behöver inte Barcelona sörja alltför mycket om man skulle gå miste om Nilsson Lindelöf.

– Han har spelat för sitt land, han har spelat i Premier League. Men han är en medelmåtta till försvarare, säger Nicol enligt Daily Express. 

– Det finns en anledning till att United släppte in över 50 mål förra säsongen. Han spelade i 30 av deras Premier League-matcher. Han är ingen Virgil van Dijk, eller hur? Om vi ska vara ärliga. 

Tror att Barcelona vill ha reserver

Fotbollsjournalisten Sid Lowe tror att Nilsson Lindelöf riskerar att bli reserv i Barcelona.

– De tänker: ”Vad vi behöver är några truppspelare, helst typen som inte kostar för mycket, som inte blir irriterade om de inte får spela eller inte startar varje match”, säger Lowe. 

 

LÄS MER: SÅ HAR STORKLUBBARNA VÄRVAT – BETYG PÅ ALLA KÖP