Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Mådde så dåligt – slutade gå dit på grund av honom”

Foto: Instagram.
Foto: JASONPIX/SHUTTERSTOCK / JASONPIX/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PHIL NOBLE / REUTERS BILDBYRÅN

Anthony Martial hade det tungt under José Mourinhos styre i Manchester United.

Det var till och med värre än många trodde.

– Det var så illa att jag slutade gå på vissa event bara för att slippa vara i närheten av tränaren, säger Martials fru Melanie Da Cruz till L'Equipe.

Efter tre ljumma säsonger i Manchester United kan Anthony Martial återigen kalla sig ordinarie. På tretton starter denna säsong har det blivit sju ligamål från 24-åringen - som bildat ett fruktat radarpar med Marcus Rashford.

Under José Mourinhos tid som United-tränare var livet annorlunda för Anthony Martial.

Han fick sparsamt med speltid, bötfälldes för att ha missat en träningsmatch på grund av sitt barns födsel 2018 och skulle säljas då Mourinho inte såg någon framtid för Martial på Old Trafford.

Melanie Da Cruz inte nöjd med Mourinho

Nu berättar Anthony Martials fru Melanie Da Cruz att både hon och anfallaren led svårt. Och att det kanske var värst för henne.

– De första två år i Manchester var väldigt svåra för mig eftersom José Mourinho inte lät honom spela, säger Da Cruz till franska tidningen L'Equipe.

– När det blir sluter sig Anthony som en mussla och blir tyst. Jag vet att han hade det svårt, men han sa ingenting. Och jag kände mig instängd - för jag tyckte det var orättvist men som fru kan du inte säga allt du vill till tränaren. Vi i hans närhet fick se vår man brytas ner. Det var så illa att jag slutade gå på vissa event bara för att slippa vara i närheten av tränaren.

Det har hänt mer än en gång att fruar, flickvänner, syskon och föräldrar tagit till sociala medier för att attackera en tränare. För Melanie Da Cruz var det inget alternativ.

– Nej, aldrig. Anthony ville inte att jag skulle göra det. Man måste veta din plats. Å andra sidan, när han väl fick komma in och gjorde mål, ville jag bara skrika ut av stolthet.

Se decenniets 10 snyggaste mål i Premier League

https://www.instagram.com/p/B6YfsOrDWPC/https://www.instagram.com/p/B5GFXFQjQ1J/
Allt du behöver veta om Premier League.