Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ryktas till United – raderade ”beviset”

Jadon Sancho Foto: DANIEL KOPATSCH / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Ole Gunnar Solskjaer Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN

Jadon Sancho uppges vara på väg till Manchester United. 

18-åringen delade med sig av en United-nyhet kopplad till honom själv på sociala medier – men kände sig kort senare manad att radera inlägget.

Ni känner till turerna vid det här laget. Jadon Sancho har gjort succé i Borussia Dortmund den här säsongen, och har även tagits ut i engelska landslaget. 

18-åringen inledde sin karriär i Manchester City ungdomsakademi – men den senaste tiden har supertalangen uppgetts vara på väg till rivalen United. 

The Independent har skrivit att Sancho är Uniteds primära transfermål under den kommande sommaren. 

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 

Manchester United: Jadon Sancho tog bort inlägget

United-ikonen Rio Ferdinand gjorde nyligen en intervju med Goal om Sancho. 

– Jag skulle ta honom till United varje dag. Engelsk, ung, hungrig och talangfull, det är allt jag behöver veta. Jag har känt hans familj redan sedan innan han var född, sa Ferdinand i intervjun. 

Sancho verkar inte helt avskräckt av tanken på att i framtiden tillhöra Premier League-klubben, då han delade med sig av intervjun på Twitter, där Goal rubriksatt artikeln: ”Rio Ferdinand skulle älska att se Sancho i Manchester United-tröjan”. 

18-åringen tog snabbt bort inlägget, men hans förhastade Twitter-beslut undgick inte den engelska pressen. Medier som Sky, Mirror och Manchester Evening News har alla rapporterat om saken.