Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rooneys son klar för Manchester United

Foto: Wayne Rooneys Twitter / Wayne Rooneys Twitter
Foto: JEZ TIGHE VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/PRO SPORTS IMAGES WWW.IMAGO-IMAGES.DE

För tre år sedan lämnade Wayne Rooney Manchester United.

Nu är en ny Rooney klar.

Under torsdagen skrev Waynes 11-årige son, Kai Rooney, på för klubbens ungdomsakademi.

Snart kan Unitedsupportrar få se Rooney i den röda tröjan igen. Wayne Rooneys äldste son, Kai Rooney, har nämligen valt att följa sin pappas fotspår.

Under onsdagen lade Wayne och hustrun Coleen Rooney upp en bild på sociala medier på deras 11-årige son med ett kontrakt och en Unitedtröja med nummer tio på ryggen, samma nummer som sin far spelade i.

– Stolt dag. Kai skriver på för Man Utd. Fortsätt jobba hårt min son, skrev Wayne Rooney på Twitter.

Kai Rooney har en del att leva upp till om han ska slå sin pappa. Wayne Rooney hann under sina 13 år i United-tröjan stå för 253 mål på 559 matcher, och är med det klubbens bästa målskytt genom tiderna.

Lägg där till fem Premier League-titlar, tre ligacuptitlar, en FA-cupvinst, en Europa Leaguetitel och en Champions Leaguettitel.

Just nu är Wayne Rooney interimtränare för Derby County. 35-åringen skrev på för klubben i augusti förra året och har sedan dess haft en roll som spelande tränare, men fick ta över helt efter att Philip Cocu fått sparken under hösten.

https://twitter.com/WayneRooney/status/1339665931581140993