Wayne Rooney och Coleen Rooney Foto: Kirsty WigglesworthWayne Rooney och Coleen Rooney Foto: Kirsty Wigglesworth
Wayne Rooney och Coleen Rooney Foto: Kirsty Wigglesworth
Wayne Rooney tillsammans med Coleen Rooney och sonen Klay Foto: InstagramWayne Rooney tillsammans med Coleen Rooney och sonen Klay Foto: Instagram
Wayne Rooney tillsammans med Coleen Rooney och sonen Klay Foto: Instagram

Rooney har blivit pappa: "Överlycklig"

Publicerad

Wayne Rooney har blivit pappa igen.

Tillsammans med hustrun Coleen meddelade fotbollsstjärnan nyheten under söndagen.

"Vi är överlyckliga", skriver Rooney på twitter.

Saker går inte Manchester Uniteds väg just nu på fotbollsplanen. Efter lördagens 1-0-förlust tappar laget mark i toppstriden av Premier League.

Men vid sidan av planen gläds ändå Wayne Rooney.

Fotbollsstjärnan meddelade under söndagen, tillsammans med hustrun Coleen, att paret har blivit föräldrar för tredje gången.

"Vår jättefina lilla pojke kom till jorden i dag. Kit Joseph Rooney. Vi är överlyckliga", skriver Wayne Rooney på twitter.

Tredje pojken

Paret har varit tillsammans sedan tonåren och gifte sig 2008. Sedan tidigare har de två pojkar: Kal och Klay. I juli i fjol berättade de att de väntade ett tredje barn – och även den här gången blev det en pojke.

Wayne Rooney har kritiserats för sin svaga målform under hela hösten men har under 2016 gjort fyra mål på fyra matcher för Manchester United.

 

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag