Ronaldo säljer lyxplanet för 250 000 000 kronor

Missnöjet bland ultras var stort när den nye tränaren presenterades
Foto: PEDRO NUNES / BILDBYRÅN

Cristiano Ronaldo är inte nöjd.

Och det gäller inte bara situationen i Manchester United.

Stjärnan säljer nu sitt privatplan – för att det är för litet.

2015 köpte Ronaldo flyplanet som är av modell Gulfstream G200 för drygt 250 miljoner kronor, enligt The Sun. Genom åren har 37-åringen använt planet för att flyga hem till Portugal och resor tillsammans med familjen. Han har även hyrt ut planet, som det bara finns 250 av i världen, för upp mot 100 000 kronor i timmen, uppger tidningen.

Men nu är det till salu.

The Sun skriver att anledningen är storleken. Trots att det lyxiga privatplanet har plats för tio personer är fotbollsstjärnan inte nöjd.

Kan lämna Manchester United

Kanske gör sig Cristiano Ronaldo redo för en större förändring än ett nytt privatplan.

För enligt The Times uppgifter har stjärnan meddelat Manchester Uniteds klubbledning att han vill lämna klubben i sommar om det kommer in ett bud. Ronaldo saknades när United återsamlades i början av veckan på grund av ”personliga skäl”.

Samtidigt uppges Chelseas nya ägare Todd Boehly ha träffat Ronaldos agent Jorge Mendes och Londonklubben överväger nu ett värvningsförsök.

Men Chelsea är inte ensam. En rad storklubbar ryktas vara med i jakten.

Under tisdagen uppgav spanska AS att FC Barcelona är intresserade av den tidigare Real Madrid-spelaren. Klubbpresidenten Joan Laporta har även han varit i möte med stjärnans agent, enligt tidningen.

https://www.instagram.com/p/BcZvTAFFxSE/

Tv: Elanga om gympassen med Ronaldo

Hör Anthony Elanga berätta om gympassen med Ronaldo