Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Robin Olsen minuter från att hålla nollan

Foto: JASON CAIRNDUFF / STELLA PICTURES/PA

Robin Olsen var tillbaka i Everton-målet efter några matchers frånvaro.

Då var den hållna nollan nära.

Men i slutminuterna kvitterade Crystal Palace och matchen slutade 1-1.

Robin Olsen har nyligen varit på landslagssamling, men spelade inte en enda match då han var skadad. Nu är han tillbaka i England och fick starta mellan stolparna för Everton när de tog emot Crystal Palace, något han inte har gjort sedan 14 februari i 2-0-förlusten mot Fulham.

Den första halvleken blev relativt händelselös med endast några mindre målchanser för båda lagen. Men i den andra halvleken inledde stjärnan James Rodriguez målskyttet cirka tio minuter in i halvleken. Resultatet såg ut att stå matchen ut och Olsen såg ut att inkassera en hållen nolla.

Men i den 86:e minuten kom Michy Batshuayi fram på vänsterkanten i straffområdet och tryckte dit bollen i motsatt hörn av Everton-målet. Bollen landade precis intill stolpen och otagbart för Olsen. Efter det vaknade matchen till liv de resterande minuterna då båda lagen febrilt jagade ett ledningsmål. Resultatet fick dock stå sig och matchen slutade 1-1.